vineri, 6 decembrie 2013

Tom Hanks..."loveste" iar

captain-phillips-poster



Captain Phillips


(Capitanul Phillips) (2013)
Nota: 8,5 din 10.


Filmul este bazat pe evenimente reale mai precis este povestea căpitanului Richard Phillips si deturnarea in anul 2009 de către piratii somalezi a unei nave comerciale sub pavilion SUA - Maersk Alabama, prima nava americana deturnata in ultimii 200 ani.
Paul Greengrass regizorul acestei pelicule si-a dovedit talentul cu două filme bune din seria "Bourne", "The Bourne Supremacy" si "The Bourne Ultimatum".
Tom Hanks este, ca întotdeauna, extraordinar. Jocul actoricesc al acestuia lui este atât de firesc ca ne face sa uităm de Tom Hanks, actorul si sa tinem minte doar pe Căpitanul Phillips.
Filmul are un start destul de anost dar pe masura ce trece timpul actiunea creste in intensitate pana la punctul culminant in care veti uita sa mai mancati floricelele de porumb.
A doua jumătate a filmului este aproape un film de propaganda pentru armata SUA dar acestu lucru, cel putin pe mine nu m-a deranjat foarte tare.
Una peste alta, dupa umila mea parere "Capitanul Phillips" este un film bun si nu m-ar mira foarte tare daca va candida si la ceva premii si poate le va si castiga.



Concluzia mea: Merita vazut
HORHE (The Movie Killer)


http://youtu.be/_3ASoBrFGlc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu