marți, 11 martie 2014

Biografia "terorii"

Hitchcock-poster

Hitchcock (Hitchcock) (2012)
Nota: 7 din 10.


Dupa cum va puteti da seama citind titlul, filmul de fata se doreste a fi o "privire" interioara in viata lui Alfred Hitchcock, "maestrul terorii cinematografice" cum a fost
supranumit marele regizor.
Pelicula beneficiaza de o distributie de exceptie din care amintesc doar cateva nume sonore: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson si multi altii.
Se spune ca in spatele unui "mare barbat" sta intotdeauna o "mare femeie" si acest lucru il veti putea vedea urmarind acest film care pune un accent deosebit pe relatia lui Hitchcock cu sotia sa Alma (Helen Mirren) un talentat scenarist si o sotie ce a reusit sa incurajeze munca si talentul sotului ei uneori sacrificand propriile sale dorinte.
Desi personajul principal ar trebui sa fie considerat "Hitchcock" dupa umila mea parere in filmul de fata este urmarita in mod deosebit "Alma", dealtfel foarte bine portretizata de Helen Mirren.
Anthony Hopkins face un rol "de zile mari" ca de obicei as zice iar machiajul sau in film este atat de bine realizat incat mi-a fost destul de dificil sa-l recunosc initial daca nu ar fi fost "vocea" sa inconfundabila.


Concluzia mea: Merita vazut daca sunteti un adevarat fan al "terorii"
HORHE (The Movie Killer)


http://youtu.be/3rQuRLERl6A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu